Kokeile kuukausi maksutta

Kreaten liikevaihto kasvoi alkuvuonna – tulos painui niukasti tappiolle

Yhtiön mukaan kannattavuutta heikensivät rataliiketoimintaan ja Ruotsiin tehdyt kasvupanostukset. Tulosohjeistus pysyy ennallaan.

Kreate rakentaa Oulun Tahkokankaan kadut ja vesihuollon. Kuva: Kreate

Infrarakentaja Kreate kasvatti liikevaihtoaan alkuvuonna lähes kolmanneksella vuodentakaiseen verrattuna. Vuoden 2023 ensimmäisen kvartaalin liikevaihto oli 65,8 miljoonaa euroa. Viime vuoden vastaava luku oli 50,4 euroa.

Myös yhtiön tilauskanta on merkittävästi korkeammalla tasolla kuin vuosi sitten. Tilauskanta maaliskuun lopussa oli 265,7 miljoonaa euroa, kun se vuosi sitten oli 208,8 miljoonaa euroa. Kreaten tilauskanta nousi kaikkien aikojen ennätykseen viime vuoden kolmannen neljänneksen lopulla. Tuolloin se oli 284,2 miljoonaa euroa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kreaten liikevaihto kasvoi alkuvuonna – tulos painui niukasti tappiolle”

Viimeisimmät näkökulmat