Kokeile kuukausi maksutta

Suomen Kattocenterille uusi toimitusjohtaja

Lars Ojansuu aloittaa 22.5.2023 Suomen Kattocenterin toimitusjohtajana. Viimeksi hän oli Novart Oy:n palveluksesta, jossa hän on toiminut liiketoimintayksikön vetäjänä vastaten Nastolan tehtaan toiminnoista.

”Larsin laaja-alainen kokemus ja osaaminen antavat hänelle hyvät valmiudet viedä Suomen Kattocenter seuraavalle tasolle”, sanoo Suomen Kattocenterin perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jarmo Mustonen.

Lars Ojansuulla on yli 30 vuoden kokemus ja vahvat näytöt erilaisista johtotehtävistä sekä perhe-, että pörssiyhtiöissä. Hän on toiminut muun muassa Levypyörän toimitusjohtajana, Kavika oy:n ja Kavika-konsernin tuotantojohtajana ja operatiivisena johtajana sekä Itab Shop Concept Finland oy:n tuotantojohtajana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Kattocenterille uusi toimitusjohtaja”

Viimeisimmät näkökulmat