Kokeile kuukausi maksutta

Honkarakenteelta tulosvaroitus

Honkarakenne varoittaa, että sen tulos voi jäädä tappiolliseksi.

Honkarakenteen hirsihuviloita pystytettiin Terijoelle viisi vuotta sitten. Kuva: Juha Metso / HS

Honkarakenteen tulosvaroitustiedotteen mukaan kohonneet korot, inflaatio ja epävarmat talouden näkymät ovat reilussa kolmessa kuukaudessa laskeneet pientalo- ja vapaa-ajanasuntojen markkinan poikkeuksellisen alhaiselle tasolle.

Rakentamisen matalasuhdanne Honkarakenteen kaikilla toiminta-alueilla vaikuttaa negatiivisesti yhtiön toimintaan ja tilauskannan kehittymiseen. Vaikean markkinatilanteen odotetaan jatkuvan ainakin tämän vuoden eikä mahdollinen markkinatilanteen nopea kohentuminenkaan ehtisi enää vaikuttamaan merkittävästi yhtiön vuoden 2023 tulokseen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Honkarakenteelta tulosvaroitus”

Viimeisimmät näkökulmat