Kokeile kuukausi maksutta

Ideastructura teki liiketoimintakaupan

Ostaja hakee kaupassa lisää sisäilmaosaamista.

Ideastructura on mukana uudis- ja korjausrakentamishankkeissa.

Korjaus- ja uudisrakentamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto Ideastructura on ostanut Dimenin sisäilma- ja asiantuntijapalvelut -liiketoiminnan. Dimenin palveluksessa on viisi asiantuntijaa ja heidän toimistonsa sijaitsee Tampereella.

Liiketoimintakaupan avulla Ideastructura aikoo kasvattaa sisäilmaosaamistaan ja tarjota esimerkiksi päiväkoti- ja koulurakennusten sisäilma-asioihin kattavampia ratkaisuja tilojen käyttöä turvaavien asiantuntija- ja mittauspalveluiden avulla.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ideastructura teki liiketoimintakaupan”

Viimeisimmät näkökulmat