Kokeile kuukausi maksutta

Lahden Kisapuiston katsomourakkaan uutta viivettä

Lahden Tilakeskus joutuu päivittämään aiempaa tarjouspyyntöään ennen uuden kilpailutuksen käynnistämistä.

Katsomohanke mutkistui jo aiemmin kesällä, kun kävi ilmi, että Tilakeskuksen pyytämät ja neuvotteluvaiheeseen edenneet tarjoukset ylittivät hankkeelle aiemmin asetetun kattohinnan. Sen myötä Tilakeskuksen oli hylättävä sekä Skanskan että SRV:n tekemät tarjoukset.

Lahden Kisapuistoon suunnitteluun uuden pääkatsomon rakentamisaikataulu venyy entisestään. Syynä on se, että Lahden Tilakeskus varautuu päivittämään myös nykyistä hankesuunnitelmaa ennen uutta kilpailutusta.

Asiasta uutisoi Etelä-Suomen Sanomat.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lahden Kisapuiston katsomourakkaan uutta viivettä”

Viimeisimmät näkökulmat