Kokeile kuukausi maksutta

Maa- ja vesirakentamisen liikevaihto porhalsi huimaan kasvuun

Talonrakentamisen määrä laski vuodesta 2022.

Infrarakentamisen kesäkuu oli taloudellisten lukuen valossa erinomainen.

Tilastokeskuksen mukaan rakennusyritysten työpäiväkorjattu liikevaihto laski vuoden 2023 kesäkuussa 1,8 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna. Myynnin määrä, josta hintojen muutosten vaikutus on poistettu, laski 5,1 prosenttia.

Rakentamisen laskuun vaikutti liikevaihdon ja myynnin määrän heikko kehitys talonrakentamisen toimialalla. Talonrakentamisen työpäiväkorjattu liikevaihto laski vuoden 2023 kesäkuussa 13,6 prosenttia ja myynnin määrä 17,0 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Maa- ja vesirakentamisen liikevaihto porhalsi huimaan kasvuun”

Viimeisimmät näkökulmat