Kokeile kuukausi maksutta

Suomen suurin talovalmistaja nimitti uuden toimitusjohtajan

Pääomasijoittajien luottomieheksi kutsuttu Jussi Niemelä on jättänyt tehtävänsä Den Groupin toimitusjohtajana.

Jussi Niemelä jatkaa Den Groupissa elokuun loppuun saakka. Kuva: Liisa Takala.

Niemelän tilalle konsernin toimitusjohtajaksi yhtiön hallitus on valinnut sen nykyisen talous- ja rahoitusjohtaja Mika Perkiön. Samalla toimitusjohtajan ja talous- ja rahoitusjohtajan tehtävät yhdistetään. Niemelä jatkaa yhtiössä elokuun loppuun asti. Hän on toiminut konsernin toimitusjohtajana toukokuusta 2021 alkaen.

"Päätös on täysin omani eikä siihen liity mitään dramatiikkaa eikä holtitonta irtisanoutumista. Jatkan edelleen yhtiön osakkaana, mutta katsoin, että nyt oli sopiva aika jättäytyä pois", Niemelä kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen suurin talovalmistaja nimitti uuden toimitusjohtajan”

Viimeisimmät näkökulmat