Kokeile kuukausi maksutta

Porvoolainen perheyritys valittiin vuoden sähköurakoitsijaksi

Yritys muun muassa huomioi ympäristöarvot toiminnassa. Jos työmaalla ei ole riittävän laajoja asennusjätteiden kierrätysmahdollisuuksia,  jätteet tuodaan yrityksen hallille  kierrätyssäiliöihin lajiteltaviksi.

Vuoden 2023 sähköurakoitsijaksi on valittu porvoolainen Sähkö-Meka. Yritys palkittiin Sähköurakoitsijapäivillä Tampereella 23.11.2023.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry valitsee Vuoden sähköurakoitsijan vuosittain liiton jäsenyritysten joukosta. Valitsijaraati arvostaa urakoitsijan vastuullista toimintatapaa, hyvää mainetta, liiketoiminnan kannattavuutta ja aktiivista osallistumista liiton toimintaan. Vuoden sähköurakoitsija toimii esikuvana koko alalle.

Tiedotteen mukaan prosessiteollisuuden sähköasennuksiin erikoistuneen Sähkö-Mekan toiminnan perusperiaatteena on tehdä työt aina niin hyvin ja huolellisesti, että asiakkaat muistavat tämän seuraavien kohteiden tekijöitä valittaessa.

Yrityksen referenssilistalla on lukuisia prosessiteollisuuden suuria asennusurakoita Kilpilahden teollisuusalueella, Kaakkois-Suomen paperitehtailla, biopolttoaineiden valmistuslaitoksissa ja telakoilla.

Lisäksi yritys on erikoistunut sähkölämmitysjärjestelmien kuntotarkastuksiin ja kunnossapitotöihin.

Tällä hetkellä yrityksen palveluksessa on yhteensä 19 henkilöä; 12 asentajaa, viisi toimihenkilöä ja kaksi johtajaa. Yrityksen periaatteena on, että laadun varmistamiseksi työt tehdään mahdollisimman pitkälti omin voimin.

Yrityksen omistavat Leo Perokorven leski Junita Perokorpi ja lapset Staffan Perokorpi ja Pia Vuorio. Staffan Perokorpi toimii yrityksen talousjohtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Porvoolainen perheyritys valittiin vuoden sähköurakoitsijaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat