Kokeile kuukausi maksutta

Tekova toteuttaa logistiikkakiinteistön Tuusulaan

Kohteeseen tulee muun muassa aurinkosähköjärjestelmä.

Havainnekuvassa Tuusulan Sulankaari. Kuva: Tekova

Tekova Etelä-Suomi rakentaa Mrec Investment Managementille ja tämän kumppani Slättö Förvaltning AB:lle logistiikkakiinteistön Tuusulan Sulan teollisuusalueelle.

Työt aloitettiin alkusyksystä 2023, ja kohde valmistuu kesällä 2024. Logistiikkakiinteistössä on 6 000 neliömetriä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että kehittämämme hanke on päässyt toteutusvaiheeseen ja pystymme tarjoamaan kiinteistön käyttäjälle energiatehokkaat ja modernit ratkaisut”, Mrec Investment Managementin toimitusjohtaja Ilmo Jäntti.

Jäntin mukaan yritys on valinnut modernin logistiikan keskeiseksi painopistealueeksi. Sen tavoitteena on rakentaa laadukas logistiikkakiinteistöportfolio seuraavien viiden vuoden aikana.

”Suunnittelupöydällämme on koko ajan uusia hankkeita ja toivottavasti pääsemme jo pian kertomaan lisää seuraavista askeleista.”

Tekova-konsernin toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä kertoo, että logistiikkarakentaminen on Tekovan ydinosaamista. Yritys löysi helposti rakennuttajien kanssa optimaaliset ratkaisut moderniin ja vastuulliseen toteutukseen.

Uudishanketta ohjaavat ESG–tavoitteet suunnittelusta toteutukseen. Kiinteistö toteutetaan EU–taksonomian mukaisesti, A-energialuokkaan ja kohteelle haetaan Breeam Excellent –sertifiointi. Energiaratkaisuihin sisältyy aurinkosähköjärjestelmä ja Ilmavesilämpöpumppu

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tekova toteuttaa logistiikkakiinteistön Tuusulaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat