Kokeile kuukausi maksutta

Turkuun toteutetaan puurakenteinen pääkonttori

Turun Teknologiakiinteistöt rakennuttaa clt:stä uutta toimitilaa Turun Itäharjuun. Kokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta.

Kuva: Sigge Arkkitehdit

Jatke Länsi-Suomi rakentaa noin 2400 neliömetrin tilat, joihin sijoittuvat Turun Vesihuollon pääkonttorin lisäksi kaikki yhtiön toiminnot, myös asiakaspalvelu. Kahdelle vierekkäiselle tontille toteutetaan kaksi erillistä rakennusta, joista toiseen tulee toimisto- ja sosiaalitiloja ja toiseen teolliseen toimintaan soveltuvaa tilaa. Työtiloja tulee kaikkiaan noin 80 ihmiselle. Lisäksi tonteille rakennetaan parkkipaikkoja sekä vehreä piha-alue ja varastorakennus.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Kokeile nyt 1 kk veloituksetta!

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 3/6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Turkuun toteutetaan puurakenteinen pääkonttori”

Viimeisimmät näkökulmat