Kokeile kuukausi maksutta

Caverion ja iso puolustusteollisuuden toimija Saab sopivat kiinteistöjen huollosta Ruotsissa

Caverion vahvistaa yhtiön mukaan sopimuksella asemaansa yhtenä Ruotsin suurimmista teknisen huollon ja kunnossapidon toimijoista.

Kuvassa allekirjoitustilaisuudessa Caverionin Uno Lundberg (vas.), Saabin Charlotta Björklund ja Christian Luiga sekä Coorin AnnaCarin Grandin. Kuva: Caverion
Kuuntele juttu

Caverion on solminut Saab ab:n kanssa sopimuksen Saabin kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta Ruotsissa. Caverion vastaa Saabin korkeita turvallisuusvaatimuksia noudattavien kiinteistöjen toiminnasta ja hallinnoinnista.

Tiedotteen mukaan Caverionilla on laaja kokemus teknisestä huollosta ja kunnossapidosta, kiinteistöjohtamisesta sekä työskentelystä kriittisissä tuotantoympäristöissä, joissa se varmistaa asiakkaidensa toiminnan jatkuvuuden ja optimoi kiinteistöjen arvoa elinkaarinäkökulmasta.

“Olemme iloisia ja otettuja Saabin luottamuksesta. Yhtenä Ruotsin suurimmista teknisen huollon ja kunnossapidon toimijoista tehtävämme on tarjota tehokkaita palveluja ja ratkaista ennakoivasti haasteita, jotta Saab voi keskittyä ydinliiketoimintaansa, ja jotta Saab voi säilyttää kiinteistöjensä arvon tai jopa kasvattaa sitä”, Caverion Ruotsin divisioonajohtaja Uno Lundberg sanoo.

Saab toimittaa sotilas- ja siviilituotteita sekä -ratkaisuja. Se on tiedotteen mukaan Ruotsin suurin puolustusteollisuuden yritys. Saabin järjestelmät ja tuotteet ovat nykyään suurelta osin osa Ruotsin sotilaallista puolustusta.

Caverion toimii 10 maassa Pohjois- ja Keski-Euroopassa. Liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 miljardia euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion ja iso puolustusteollisuuden toimija Saab sopivat kiinteistöjen huollosta Ruotsissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat