Kokeile kuukausi maksutta

3D-mallintaja, mittaustyöntekijä ja työnjohtaja

Erkkiheikkilä Oy
Sijainti Etelä-Suomi, Kymenlaakso
Päivämäärät Julkaistu 21.10.2022 Hae viimeistään 3.11.2022

Avoimet työpaikat
Tule Erkkiheikkilälle rakentamaan laadukasta infraa kanssamme! Toimialueemme on Etelä-Suomi ja Kymenlaakso.

3D-mallintaja
Edellytämme kokemusta mittausaineiston käsittelystä suunnitelmapiirustuksista 3D-malleiksi. Kokemus tietomallien sekä mittausaineiston käsittelystä maastolaitteisiin sekä 3D-koneohjaukseen on tarpeen. Maastonmittaustaidot GPS- ja takymetrilaitteistolla ovat eduksesi, mutteivat välttämättömät. Työhösi kuuluu myös toteutuma-aineiston käsittelyä ja massalaskentaa. Käytössämme on alan nykyaikaisimmat mittauslaitteet sekä -ohjelmistot. Työpisteesi sijainti voi olla Orimattilassa tai Kouvolassa. Työskentely mahdollista myös osittain etänä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Mittaustyöntekijä
Sinun tulee hallita maastonmittaaminen GPS- ja takymetrilaitteistolla. Työhösi kuuluu myös toteutuma-aineiston käsittelyä ja massalaskentaa. Eduksesi katsomme kokemusta mittausaineiston käsittelystä suunnitelmapiirustuksista 3D-malleiksi. Käytössämme on alan nykyaikaisimmat mittauslaitteet sekä -ohjelmistot. Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt myös työskentelemään osana tiimiä. Työpisteesi sijainti vaihtelee toimialueemme sisällä. Työ sisältää paljon kenttätyöskentelyä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Työnjohtaja
Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta infra-alalta. Työssäsi vastaat työmaasi kustannustehokkaasta johtamisesta ja toimit esimiesasemassa. Tarvitset työssäsi hyviä johtamis- ja ryhmätyötaitoja sekä ennakkosuunnittelukykyä. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, mielenkiintoisia ja vaativia työkohteita, nuorekkaan ja rennon tiimin, laajat työsuhde-edut ja mahdollisuudet itsesi kehittämiseen.

Haemme tehtäviin myös aloittelevia tulevaisuuden tekijöitä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Hakemukset ja tiedustelut:
Aku Korhonen, operatiivinen johtaja p. 050 5460 541
aku.korhonen@erkkiheikkilaoy.com

Arttu Heikkilä, toimitusjohtaja  p. 0400 350 165
arttu.heikkila@erkkiheikkilaoy.com

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat