Aluevalvoja, alueinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 12.12.2019 Hae viimeistään 20.12.2019

Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon investoinnit-osastolle

aluevalvojaa ja alueinsinööriä

Me vesihuollon investoinnit -osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Ohjelmoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytämme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Aluevalvojana vastaat muun muassa verkostohankkeiden vesihuoltoteknisten töiden valvonta- ja vastaanottotehtävistä, ohjaus- ja tilaajatehtävistä, raportoinnista sekä toiminnan kehittämisestä. Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus, esimerkiksi rakennusmestarin tai insinöörin amk-tutkinto ja vähintään viisi vuotta työkokemusta vesihuollon rakentamisen alalta.

Alueinsinöörinä tehtäviisi sisältyvät vesihuollon tilaaminen, suunnitteluttaminen, suunnitelmien tarkastaminen, hankkeiden ohjelmointi, toteutuksen ohjaus ja seuranta. Lisäksi valmistelet mm. vastuualueesi kaavalausunnot. Tehtävä edellyttää alalle soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Odotamme projektityökokemusta ja ohjelmistoteknistä osaamista. Arvostamme vesihuollon, maarakentamisen ja geotekniikan tuntemusta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työpaikan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jukka Saarijärvi, puh. 050 593 1023.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HSY:n verkkosivujen kautta viimeistään 20.12.2019.

Hae aluevalvojan tehtävää

Hae alueinsinöörin tehtävää

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi