Haemme Vastaavaa työnjohtajaa / työmaapäällikköä uudiskohteisiin (asuntorakentaminen) PK-seutu

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.9.2020 Hae viimeistään 25.10.2020

Mietitkö urallasi seuraavaa askelta? Meillä on parhaillaan 3 rakennusalan yritystä, jotka hakevat kauttamme Vastaavaa mestaria. Yritykset ovat kooltaan 35-500 M€ liikevaihdoltaan, ja rakentavat uudiskohteita Pääkaupunkiseudulla. Sopiva tausta tehtävään on sinulla, jolla on n. 5 vuotta työnjohdon kokemusta uudiskohteista, ja haluat seuraavaksi päästä Vastaavan mestarin tehtäviin. Vaihtoehtoisesti voit parhaillaan toimia Vastaavana mestarina, ja haluat kartoittaa muita mahdollisuuksia. Hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

Viimeisen kahden vuoden aikana yli 100 rakennusalan toimihenkilöä on saanut kauttamme uuden työn ja onnistumisprosenttimme on ollut 97%. Tiedämme, että työpaikan muutos on iso päätös ja teemme parhaamme, että vaihdos onnistuu hyvin. Aloitukset on sovittavissa joustavasti syksyn aikana. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävät ovat vakituisia.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja / työmaapäällikkö uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Vähintään 1-2 vuotta kokemusta vastaavan mestarin tehtävästä uudiskohteista ja vastaavan mestarin pätevyys PK-seudulla.
-Tai vähintään 5 vuoden kokemus työnjohdosta ja halu hakea Vastaavan mestarin pätevyyttä jatkossa.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on plussaa.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä.

MITÄ ME TARJOAMME:
-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n hakulinkistä. Haku päättyy 25.10.2020. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähetä sähköpostia sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi