Hallinnollinen isännöitsijä ASA-Isännöinti Oy:lle

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 2.3.2020 Hae viimeistään 10.3.2020

ASA-Isännöinti Oy on vuodesta 1994 lähtien toiminut helsinkiläinen isännöitsijätoimisto, joka palvelee taloyhtiöasiakkaita PK-seudulla. Palveluihimme kuuluu hallinnollinen ja tekninen isännöinti. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa ja työntekijöitä meillä on lähes 20. Toimimme kaikki saman katon alla ja tarjoamme sekä henkilökunnalle että asiakkaille vakaan ja luotettavan yrityksen.

Haemme hallinnollista isännöitsijää PK-seudulle. Hallinnollisena isännöitsijänä vastuullesi tulee noin 15 asunto-osakeyhtiötä, joiden isännöintiä hoidat yhdessä kirjanpitäjiemme ja kiinteistösihteeriemme kanssa. Työtehtäviäsi ovat mm. taloyhtiöiden hallinnon hoitaminen hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti, korjaushankkeiden hallinnollinen valmistelu ja hankkeisiin osallistuminen taloyhtiöiden edustajana, palvelutuottajien kilpailuttaminen, kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät tehtävät, yhtiökokousten ja hallitusten kokousten valmistelu ja päätösten toteuttaminen.

TYÖTEHTÄVÄ: Hallinnollinen isännöitsijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Helsinki
TYÖN KESTO:
Työsuhde on vakituinen, työsopimus tehdään ASA-Isännöinti Oy:n kanssa. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?
  • Suoritettua IAT-tutkintoa
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta isännöintitehtävistä
  • Aktiivisuutta ja asiakaspalvelualttiutta
  • Hyviä neuvottelutaitoja ja paineensietokykyä
Mitä tarjoamme sinulle?
  • Monipuolisen työn asiakasrajapinnassa
  • Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • Mahdollisuuden työsuhdeautoon
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun
  • Laaja sairaskuluvakuutus
  • Kilpailukykyisen palkan

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Työsopimus tehdään suoraan ASA-Isännöinti Oy:n kanssa, aloitus on sopimuksen mukaan. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää hakemuksen tästä linkistä.

Soita Sonjalle 040 508 5162 tai Juholle 050 514 9958, sähköpostit tulevat perille osoitteisiin sonja.vainio@varvaamo.fi ja juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 22.3.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi