Huoltokirja-asiantuntija / -koordinaattori ja nuorempi asiantuntija / projektiavustaja

Enco Oy
Sijainti Helsinki, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 27.3.2020 Hae viimeistään 31.3.2020

Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa haemme asiantuntevaan ja monipuoliseen joukkoomme nyt kahta työntekijää.

  • Huoltokirja-asiantuntija / -koordinaattori
  • Nuorempi asiantuntija / projektiavustaja

Huoltokirja-asiantuntijaa /-koordinaattoria kaipaamme erilaisiin haastaviin ja mielenkiintoisiin huoltokirjaprojekteihin erikseen sovittaviin ja nimettyihin asiakkuuksiin. Toimit asiakasrajapinnassa ja vetämässä sinulle nimettyjä projekteja tai palveluita. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi huoltokirjojen laadintaa tai ylläpitoa, sekä erilaisia auditointi- tai raportointitehtäviä ja ylläpidon asiantuntijatehtäviä. Edellytämme kokemusta eri huoltokirjajärjestelmistä ja huoltokirjojen koordinointiprojekteista. Haettavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. DI tai insinööri tai vastaava) ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Nuorempaa asiantuntijaa / projektiavustajaa kaipaamme erilaisiin asiakasprojekteihin, kuten huoltokirjojen ja tietokantojen päivitysprojekteihin. Pääsääntöisesti projekteissamme on isossa roolissa tietojen syöttäminen sekä dokumenttien hallinta. Osallistut myös eri asiakkuuksien hoitamisen vaihteleviin tehtäviin. Tehtävät edellyttävät järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä reipasta työn tekemisen meininkiä ja kokemusta tietojen käsittelystä ja hallinnoinnista sekä monien asioiden samanaikaisesta hallinnasta. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja opit mielelläsi myös uutta.

Haettavilta henkilöiltä edellytämme tehtäviin soveltuvia koulutuksia, työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta vielä enemmän arvostamme oikeaa asennetta. Tarkemmat toimenkuvat määräytyvät hakijoiden osaamisen ja toiveiden mukaisesti.

Enco Oy on vuonna 2005 perustettu yksityinen ja sitoutumaton yritys, jonka ydinosaamisaluetta ovat kiinteistöjohtaminen ja kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijapalvelut. Asiakkaamme ovat Suomen merkittävimpiä kiinteistöalan toimijoita; omistajia, rakennusliikkeitä ja käyttäjäorganisaatioita.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla, Tampereen Tullintorilla sekä Turun keskustassa Hämeenkadulla. Kasvumme myötä toimipisteesi voi sijaita jossain näistä kaupungeista. Suuri osa työstä tehdään tai voidaan tehdä toimiston ulkopuolella, mihin tarjoamme parhaat mahdolliset etätyöskentelyn työkalut. Pidämme työntekijöistä mahdollisimman hyvää huolta, koska tyytyväiset työntekijät tunnetusti pyrkivät myös hoitamaan tehtävänsä motivoituneesti ja hyvin.

Kerro meille itsestäsi ja työskentelytavoistasi. Jätä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 31.3.2020 mennessä osoitteella rekry@enco.fi.

Lisää työtehtävistä voit kysellä Henri Heinältä henri.heina@enco.fi, 050 599 6067.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi