Infrasuunnittelun ammattilaisia

A-Insinöörit
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 24.9.2021 Hae viimeistään 15.10.2021

Onko sinulla rakennetun ympäristön suunnittelukokemusta? Tiedätkö mitä rakenteita on maanpinnan ja talojen alla tai miten liikkuminen on mahdollistettu elinympäristössämme? Niin mekin. Tämä voi olla vielä jonkin suuren alku.

Johda itse omaa uraasi ja tulevaisuuttasi, ja tule meille tekemään mainetekoja. A-Insinööreillä on tutkitusti paras maine Suomen rakennus- ja suunnittelualan yrityksistä. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.

Haemme nyt seuraavia ammattilaisia:

Projektipäällikkö sillansuunnitteluun

Olet DI tai insinööri ja sinulla on jo useamman vuoden kokemus siltojen uudis- tai korjaussuunnittelusta ja tarkastamisesta.

Sillansuunnittelija ja/tai projekti-insinööri

Olet DI tai insinööri ja sinulla on muutaman vuoden kokemus sillansuunnittelusta, korjaussuunnittelusta tai rakennesuunnittelusta.

Mallintaja sillansuunnitteluun

Olet hyvän käytännön mallinnuskokemuksen omaava ammattilainen ja vankka Tekla Structures osaaja. Voit olla koulutukseltasi myös insinööri ja toimia sillansuunnittelijana.

Maankäyttöön projektipäällikköä

Haemme maankäytön suunnittelun tiimiimme arkkitehtia / maisema-arkkitehtia / suunnittelumaantieteilijää tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon omaavaa henkilöä, jolla on vähintään 5 vuoden kokemus maankäytön suunnittelusta ja kaavoituksesta.

Liikennesuunnittelun projektipäällikkö

Haemme liikennesuunnittelun projektipäällikköä. Odotamme hakijalta projektipäällikön kokemusta vähintään yhden vuoden ajalta ja kokemusta liikennesuunnitelmista ja -selvityksistä. Eduksi katsomme hyvät suhteet pääkaupunkiseudun julkisiin ja yksityisiin toimijoihin.

Kalliorakennesuunnittelija

Haemme kalliorakenteiden suunnittelijaa. Voit olla joko urasi alussa tai sitten jo kokeneempi asiantuntija. Ensisijainen toimipaikka on Espoo, mutta myös muut toimipaikat voivat tulla kyseeseen. Työ on hyvin monipuolista. Suunnittelukohteitamme ovat maanalaiset tilat ja niiden korjauskohteet. Lisäksi suunnittelemme vaativia avolouhintakohteita sekä teemme erilaisia asiantuntijatehtäviä. Kohteemme sijaitsevat ympäri Suomea. Tervetuloa kalliorakennussuunnitteluryhmään!

Geotekninen suunnittelija tai projektipäällikkö, talogeotekniikka

Haemme jo muutaman vuoden kokenutta suunnittelijaa ja projektipäällikköä mielenkiintoisiin talonrakennushankkeisiin toimipaikoillemme ympäri Suomen. Pääset osaksi asiantuntevaa ja edistyksellistä geotekniikkaryhmäämme, jossa toteutamme monipuoliselle asiakaskunnallemme niin teollisuuden, terveydenhuollon kuin toimitila- ja asuinrakentamisen vaativia geosuunnitteluprojekteja. Tervetuloa talogeotekniikkaryhmäämme.

Geotekninen suunnittelija tai projektipäällikkö, infrageotekniikka

Haemme jo muutaman vuoden kokenutta suunnittelijaa ja projektipäällikköä monipuolisiin infrahankkeisiin toimipaikoillemme ympäri Suomen. Suunnittelukohteemme vaihtelevat suurien kaupunkien kehitystä tukevista infrahankkeista mitä mielenkiintoisimpiin kohteisiin ruuhkasuomen ulkopuolella. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan kestävää infraa!

Pohjarakenteiden suunnittelija tai projektipäällikkö, infrageotekniikka

Haemme jo muutaman vuoden kokenutta suunnittelijaa ja projektipäällikköä monipuolisiin infrahankkeisiin toimipaikoillemme ympäri Suomen. Suunnittelukohteemme vaihtelevat suurien kaupunkien kehitystä tukevista infrahankkeista mitä mielenkiintoisimpiin kohteisiin ruuhkasuomen ulkopuolella. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan kestävää infraa!

Katu- ja kunnallistekninen suunnittelija sekä väyläsuunnittelija

Haemme väylä, tie ja katusuunnittelun kokenutta ammattilaista, jolla on vähintään 5 vuoden kokemus vaatien hankkeiden suunnitellusta.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta sekä kykyä pitää projektin langat käsissäsi. Odotamme sinulta myös tehtävään soveltuvaa tutkintoa.

Tutustu meihin ja täytä hakemuksesi 15.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.ains.fi/ura . Ole aktiivinen, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, niin jutellaan lisää. Edellä mainittuihin avoinna oleviin tehtäviin emme edellytä hakemuskirjettä, mutta CV/ansioluettelo tulisi toimittaa.

Lisätietoja tehtävistä antavat yksikönjohtajat:

Geosuunnittelu, pohjarakennesuunnittelu ja kalliorakennesuunnittelu Ilona Häkkinen, puh. 040 683 0838 tai ilona.hakkinen@ains.fi

Siltasuunnittelu Harri Kallio, puh. 040 778 0957, harri.kallio@ains.fi

Tie ja katu sekä maankäytönsuunnittelu Markus Ventola, puh. 040 669 2454 markus.ventola@ains.fi

Lue lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi