Kustannusasiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 4.10.2019 Hae viimeistään 15.10.2019

Kustannusasiantuntija

Aki, Antti, Cerina, kaksi Jesseä, Jon, Petri, Saara ja Tomi kaipaavat tiimiinsä vahvistusta. Nämä laskennan ammattipelaajat nauttivat vaativien tehtävien ratkaisusta, tiukka aikataulu saa vaihdekepin siirtymään seuraavalle tasolle ja yksityiskohdat eivät jää huomaamatta.

Kustannusasiantuntijan työssä tehtäviisi kuuluvat tarjouslaskenta, ennakkotarjouksien hallinta, kustannustiedon tuottaminen hankekehityksen tueksi sekä muut tarjouslaskentaan liittyvät tehtävät. Pääset myös osallistumaan kehitysprojekteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Toivomme uudelta työkaveriltamme kiinnostusta tietomalleja kohtaan niin käytön kuin mallinnuksen osalta. Raikkaat ideat, kokemus ja tomera ote työntekoa kohtaan ovat haluttuja ominaisuuksia. Toivottavasti sinäkin tykkäät olla tarkka, ottaa välillä suuriakin harppauksia eteenpäin ja haastaa totuttuja toimintatapoja. Odotamme myös rakennusalan koulutusta tai muuten vankkaa kokemuksta rakennusalalta yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena. Voit olla pitkän linjan kokenut ammattilainen tai nuori ja nälkäinen tulevaisuuden lupaus. Kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse olla, mutta halua oppia sitäkin enemmän.

Tule mukaan huipputiimiin! Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Lisätietoja: Antti Immonen 0400 537010 tai antti.immonen@fira.fi

Haku alkaa 1. lokakuuta 2019 ja päättyy 15. lokakuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

 

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi