Kokeile kuukausi maksutta

Laskentapäällikkö ja/tai laskentainsinööri

Lujatalo Oy
Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2024 Hae viimeistään 10.6.2024

Haemme nyt Uudellemaalle

LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ JA/TAI LASKENTAINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan toimitila- ja korjausrakentamisen laskentatiimiä Espooseen. Toimitilarakentamisen laskentainsinöörinä vastaat tarjous- ja kustannuslaskennasta yhdessä laskentapäällikön ja työpäällikön kanssa. Laskentapäällikkönä vastaat itsenäisemmin sovituista laskentakohteista yhdessä työpäällikön kanssa sekä suunnittelua sisältävien kohteiden kustannusasiantuntijatehtävistä (allianssi, pju jne.). Tässä vakituisessa tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua moninaisten rakennusalan kärkihankkeiden kustannuslaskentatoimintaan. Esimerkkejä yksikkömme viimeaikaisista toimitila- ja korjausrakentamisen erikoiskohteista ovat mm. Tikkurilan kirkko, Hyvinkään keskuslukio Kipinä, Taideyliopisto, Hyvinkään sairaalan ja Lauttasaaren kirkon saneeraus, Stadin AO Roihupelto, Vantaan Vankilan laajennus, Päijät-Hämeen Keskussairaala sekä Matinkylän uimahalli.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta ainakin:

 • kokemusta kustannus- ja määrälaskennasta
 • kokemusta suunnitelmien lukemisesta kokonaisuutena, olivat ne sitten perinteisiä paperisia tai tietomallipohjaisia
 • soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri)
 • hyviä ohjelmistoteknisiä taitoja erityisesti kustannuslaskennan ohjelmistot RIB, TCM, JD, TAKU jne.
 • kehityshakuisuutta oman osaamisen lisäämiseen sekä laskentatoimen menetelmiin
 • oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
 • itsenäistä, vastuullista ja ratkaisulähtöistä otetta
 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • suunnitelmaratkaisujen kehittämiskykyä
 • hinnoitteluriskien arviointikykyä
 • vahvaa organisointi- ja toimeenpanokykyä (laskentapäälliköltä)

Lujatalossa on käytössä modernit laskentaohjelmat perinteisen laskennan lisäksi myös tietomallien hyödyntämiseksi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen rakennusalan laskentaohjelmien käytöstä.

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen toimintaympäristön ja ketterän yrityskulttuurin. Sitoudumme siihen, että meillä sinua odottaa monipuolinen ja työturvallisuutta huomioiva tehtäväkenttä, jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Kolmannen sukupolven perheyrityksen kokemuksella uskallamme luvata, että osaamme luoda työntekijöillemme merkittäviä ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia, mm. koulutuksilla ja selkeillä urapoluilla.

Tule siis meille kollegaksi! Hae paikkaa viimeistään 10.6.2024 täyttämällä hakemuslomake Lujatalon rekrytointijärjestelmän kautta täältä >. Lisääthän hakemuslomakkeen liitteeksi vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja CV:n. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa työskentelyn. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa laskentapäällikkö Jussi Kivistö, p. 044 585 2770 / jussi.kivisto@luja.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat