Kokeile kuukausi maksutta

Lupavalmistelupäällikkö

Sipoon kunta
Sijainti Sipoo
Päivämäärät Julkaistu 4.11.2022 Hae viimeistään 16.11.2022

Sipoo on kasvava ja ketterä kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa kunnan rakennetusta ympäristöstä, investointien hallinnasta, infran ja kunnan toimitilojen ylläpidosta, investointien suunnittelusta ja viranomaistyöstä.

Haemme nyt tiimiimme

LUPAVALMISTELUPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen virkaan 1.12.2022 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Lupavalmistelupäällikkönä vastaat Sipoon kunnan asemakaava-alueiden ulkopuolisten alueiden rakentamisen lupien (pl. rakennusluvat) kokonaisuudesta. Suunnittelutarveratkaisujen ja poikkeamispäätösten valmistelu, päätöksenteko ja näihin liittyvät muut työt kuuluvat keskeisimpiin tehtäviisi. Tehtävä koostuu mm. seuraavista osa-alueista:

  • Suunnittelutarveratkaisujen valmistelu ja päätöksenteko
  • Asemakaava-alueiden ulkopuolisten alueiden poikkeamispäätösten valmistelu ja päätöksenteko
  • Asemakaava-alueiden ulkopuolisten alueiden lupa-asioiden neuvonta yhteistyössä rakennusvalvonnan kanssa
  • Asemakaava-alueiden ulkopuolisten alueiden rakentamis- ja lupakokonaisuuden kehittäminen
  • Haja-asutusalueen rakentamisen prosessin kehittäminen yhteistyössä kaavoituksen kanssa.
  • Lupa-asioiden neuvonta yhteistyössä rakennusvalvonnan kanssa

Lisäksi tehtäviisi kuuluu oman tulosyksikön (haja-asutusalueen rakentamisen luvat) johtaminen sekä hallinnosta ja raportoinnista vastaaminen. Toimit oman vastuualueesi esittelijänä rakennus- ja ympäristövaliokunnassa.

Toivomme sinulta maankäyttö- ja rakennuslain tuntemusta sekä ymmärrystä suomalaisen maankäytön ja rakentamisen järjestelmän toiminnasta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaidot, sillä työskentelet yhdessä eri alojen ammattilaisten, luottamushenkilöiden sekä rakentamista suunnittelevien asukkaiden kanssa. Hyvät IT- ja Office-taidot sekä Lupapisteen ja Facta-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi. Aiempi kokemus rakentamisen lupien tai mm. kaavoituksen parista on tehtävässä hyödyksi, muttei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mahdollisuuden oman asiantuntemuksen kehittämiseen ja laajentamiseen sekä mukavan työyhteisön ja kehittämismyönteisen ilmapiirin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa suoritettu maanmittaustekniikan insinöörin, rakennusarkkitehdin tai muu soveltuva tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Toimipisteemme sijaitsee Sipoon kuntakeskuksessa Nikkilässä. Tekniikka- ja ympäristöosasto työskentelee kokonaan uudistetuissa, moderneissa tiloissa, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota yhteistyön sujuvoittamiseen ja toimitilojen joustavuuteen. Etätyökäytäntömme on joustava. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen ja Nikkilään on sujuvat bussiyhteydet mm. Helsingistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään täältä > löytyvän linkin kautta 16.11.2022 klo 16 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa. Hakuaikaa on jatkettu, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. tekninen johtaja Lari Sirén, lari.siren@sipoo.fi, puh. 040 182 6503.

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvavia kuntia Helsingin läheisyydessä. Sipoossa rohkaisemme ja kannustamme kehittämiseen, koulutukseen ja uuden oppimiseen. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja saat tukea sen kehittämiseen.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat