Mittaustyönjohtaja ja vastaava mestari/infratöiden valvoja

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 2.11.2021 Hae viimeistään 22.11.2021

Kaupunkitekniikan keskuksen Investoinnit/Rakentaminen -alue etsii joukkoihinsa mittaustyönjohtajaa. Tehtävä sijoittuu valvontayksikköön, jossa työskentelee 18 henkilöä.

Mittaustyönjohtaja pääasiallisena tehtävänä on kunnallisteknisten rakennusurakoiden (katujen, vesihuollon, siltojen ja muiden taitorakenteiden, puistojen ja liikuntapaikkojen) valvontaan liittyvät mittaukset.

Tehtäviin kuuluu mm. massalaskenta, katselmusalueiden merkkaaminen maastoon sekä kartoituksia valvottavissa hankkeissa.
Mittalaitteina käytettävissä Leica/Trimble-takymetri ja GPS-laite. Ohjelmistona 3D-Win.

Mittaustyönjohtaja toimii kohteiden rakennuttamisesta vastaavan hankepäällikön ja valvojan ohjauksessa sekä tiiviissä yhteistyössä kohteiden suunnittelijoiden ja muiden kaupunkitekniikan keskuksen asiantuntijoiden kanssa.

Työpaikan nimi: Investoinnit-palvelualue, Kaupunkitekniikan keskus
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusKelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.

Arvostamme kokemusta tarkemittausten tarkistuksesta sekä tietomallien käytön tuntemusta.

Tehtävästä lisätietoja antavat urakointipäällikkö Pasi Severinkangas, 050 320 0561, pasi.severinkangas@espoo.fi ja rakennuspäällikkö Hannu Lehtikankare, 040 518 2992, hannu.lehtikankare@espoo.fi

Hakuaika päättyy  22.11.2021  klo 15:45 Lue lisää ja hae tehtävää >

 

Kaupunkitekniikan keskuksen Investoinnit/Rakentaminen -alue etsii joukkoihinsa vastaavaa mestaria infraurakoiden valvontaan.

Vastaava mestarin pääasiallisena tehtävänä on kunnallisteknisten rakennusurakoiden (katujen, vesihuollon, siltojen ja muiden taitorakenteiden, puistojen ja liikuntapaikkojen) rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvät tehtävät, kuten työmaan laadun, turvallisuuden, liikennejärjestelyiden ja etenemisen seuranta, kokousasiakirjojen laatiminen, tiedonhallinta, laskutuksen seuranta, yhteistyö asukkaiden ja kolmansien osapuolten kanssa sekä urakka-asiakirjoihin ja työmaahan perehtyminen.

Vastaava mestari toimii kohteiden rakennuttamisesta vastaavan hankepäällikön ohjauksessa sekä tiiviissä yhteistyössä kohteiden suunnittelijoiden ja muiden kaupunkitekniikan keskuksen asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä antaa hyvän näköalapaikan alaan ja sen toimijoihin.

Työpaikan nimi: Investoinnit-palvelualue, Kaupunkitekniikan keskus
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta kunnallistekniikan rakentamisesta, rakentamisen valvonnasta tai suunnittelusta. Lisäksi edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista sekä toimisto-atk-järjestelmien osaamista.

Lisäksi tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.

Arvostamme monipuolista kokemusta erilaisten infratyömaiden urakoista sekä urakka-asiakirjojen ja laatuvaatimusten tuntemusta.

Tehtävästä lisätietoja antavat urakointipäällikkö Pasi Severinkangas, 050 320 0561, pasi.severinkangas@espoo.fi ja rakennuspäällikkö Hannu Lehtikankare, 040 518 2992, hannu.lehtikankare@espoo.fi

Hakuaika päättyy  22.11.2021  klo 15:45 Lue lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi