Kokeile kuukausi maksutta

Patoturvallisuusinsinööri

Boliden Kokkola Oy
Sijainti Kokkola
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2023 Hae viimeistään 4.6.2023

Boliden Kokkola on maailmanluokan sinkkitehdas, joka tuottaa korkealaatuisia sinkkituotteita uusiutuvan energiantuotannon, vihreän siirtymän ja modernin yhteiskunnan tarpeisiin. Olemme osa kansainvälistä Boliden-konsernia, jonka tavoitteena on olla maailman ilmastoystävällisin ja arvostetuin metallien tuottaja.

Vahvistamme toimintaamme hakemalla järjestelmällistä ja innostunutta

Patoturvallisuusinsinööriä

Boliden Kokkola on 560 työntekijän vakavarainen yhtiö ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö. Boliden-konserni on kansainvälisen kaivos- ja metallineuvoston ICMM:n (International Counsil on Mining and Metals) jäsen ja olemme sitoutuneet noudattamaan neuvoston asettamia standardeja, ohjeita ja sitoumuksia, jotka koskevat vastuullista kaivostoimintaa ja metallien tuotantoa. Yksi neuvoston keskeisistä standardeista on vuonna 2020 julkaistu patoturvallisuutta ohjaava GISTM (Global Industry Standard on Tailings Management).

Edellä mainitun jäsenyyden ja standardin mukaisesti teemme jatkuvasti työtä patoturvallisuuden kehittämiseksi siten, että toimintamme on aina alan korkeimpien vaatimusten mukaista. Tähän kehitystyöhön liittyen haemme tehtaallemme avattavaan uuteen tehtävään patoturvallisuusinsinööriä.

Patoturvallisuusinsinöörinä (RTFE) pääset rakentamaan ja ylläpitämään Boliden Kokkolalle GISTM-standardin mukaista patoturvallisuusjärjestelmää yhteistyössä konsernin patoturvallisuusasiantuntijoiden kanssa. Tämän lisäksi vastaat Boliden Kokkolan prosessijätteen läjitysalueen patoturvallisuusdokumenttien laadinnasta sekä suunnittelun ja tarkkailun koordinoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä sekä Boliden Kokkolan että konsernin asiantuntijoiden kanssa. Työpisteesi on Kokkolan sinkkitehtaalla, mutta myös etätyö on mahdollista.

Odotamme sinulta osaamista geotekniikasta ja patoturvallisuudesta sekä vähintään vuoden kokemusta alalta. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto (DI) infra-alalta (geotekniikka, rakennustekniikka tai vastaava). Edellytämme hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Haemme tiimipelaajaa, jolla on järjestelmällinen, aktiivinen ja tavoitteellinen työote sekä hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on halu kehittää omaa vastuualuettasi jatkuvasti ja viedä asioita eteenpäin.

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, korkeatasoiset henkilöstöedut sekä upeat mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

Olemme sitoutuneet toimimaan valtakunnallisen Vastuullinen työnantaja -hankkeen periaatteiden mukaisesti. Tehtaamme sijaitsee vireästi kasvavalla Kokkola Industrial Parkin alueella.

Tutustu meihin työnantajana

Lisätiedot

Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Jarmo Sillanpää, puh. 040 614 8877

Hakemukset

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 4.6. mennessä. Hakemukset käsitellään GDPR-sääntöjen mukaisesti.

———————————————————————

Tärkeää – Jos työskentelet tällä hetkellä Bolidenillä, älä täytä hakemusta tällä lomakkeella vaan kirjaudu omalle Workday-tilillesi hakeaksesi tehtävää (”Etsi työtehtäviä”).

———————————————————————

Yrityksemme kehittyy jatkuvasti. Tutkimme joka päivä, miten voimme parantaa modernia elämää ja yhteiskuntaa. Valmistamillamme metalleilla on keskeinen tehtävä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. Olemme ylpeitä päivittäisistä aikaansaannoksistamme. Oletko valmis osallistumaan uteliaisuudellasi, persoonallisuudellasi, taidoillasi ja ainutlaatuisella taustallasi? Ole oma itsesi ja haasta meidät – viedään muutosta eteenpäin tulevien sukupolvien hyväksi!

Lue lisää ja hae tehtävää täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat