Projekti-insinööri

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 27.3.2020 Hae viimeistään 12.4.2020

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsinkiin projekti-insinööriä monipuolisiin rakennuttamisen avustaviin tehtäviin. Avustat hankkeiden projektipäälliköitä mm. hankinnan, neuvottelujen, aikatauluhallinnan, kustannushallinnan ja dokumentoinnin tehtävissä.

Arvostamme:

  • ammattimaista ja sitoutunutta otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • valmiuksia itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • kokemusta rakentamisen tai kiinteistökehityksen tehtävistä.

 

Voit olla jo alan ammattilainen tai tuore tulokas. Tärkeintä on aktiivinen asenne ja halu kehittyä. Koulutukseltasi olet rakennus-, LVI- tai sähköinsinööri, -DI tai -teknikko, tai olet opinnoissasi loppusuoralla. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa ja hyvää tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset mukaan monipuolisiin rakennushankkeisiin, joissa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mukavassa työyhteisössämme tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon rakennusalan ammattilaisia.

Hae meille helposti vastaamalla muutamaan hakemuslomakkeen kysymykseen ja liittämällä mukaan CV:si. Hakuaika on 12.4. saakka. Toimithan kuitenkin toimia ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse: henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412, anu.karppinen@valvontakonsultit.fi.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi.  Palveluksessamme työskentelee n. 90 rakennuttamisen ammattilaista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi