Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 29.6.2022 Hae viimeistään 7.8.2022

Haemme projektipäällikköä asuntoprojektikehitystiimiimme Tampereelle

Rakennutamme esimerkiksi Ranta-Tampellaan korkeatasoista kaupunkiasumista tarjoavia koteja. Asuinalueista esimerkiksi Härmälänrannan luonnonläheisessä asuinalueessa yhdistyvät kestävän kaupunkiasumisen ominaisuudet: järven läheisyys ja kaupungin hyvät liikenneyhteydet palveluineen sekä uudenlaiset energiaratkaisut.

Projektipäällikkönä pääset mukaan kehittämään moderneja koteja ja viihtyisiä, kestävän kehityksen mukaisia asuinalueita osana asuntoprojektikehitystiimiämme. Olet mukana Skanska Kotien projekteissa niiden ensimetreiltä luovutukseen saakka: osallistut maanhankintaan, ohjaat kaavoitusta ja suunnittelua, teet kustannusanalyysejä sekä johdat projekteja. Siinä missä kehittäjänä näet mahdollisuudet, olet myös realisti. Analysoit tonttien ja hankkeiden soveltuvuudet, neuvottelet ja laadit hankkeiden vaatimat sopimukset, varmistat rakennettavuuden ja ohjaat hankkeita kohti asetettuja tavoitteita. Ohjaat alueiden kaavoitusta ja suunnittelua Skanskan näkökulmasta ja huolehdit yhteydenpidosta eri viranomaisiin, naapureihin ja muihin yhteistyökumppaneihin. Työskentelet pitkäjänteisesti ja itsenäisellä otteella, tehden kuitenkin tiivistä yhteistyötä laajan asiantuntijatiimimme muiden jäsenten kanssa.

Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä, työturvallisuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Saat kattavan perehdytyksen, erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä tiimisi tuen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Olet valmis matkustamaan, sillä osaamisellesi ja markkinatuntemuksellesi on käyttöä myös oman toimipisteen ulkopuolella.

Tulosyksikön johtaja Toni Tuomola (p. 040 754 3045, toni.tuomola@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä odotamme sinulta ?

  • vahvoja tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi työmaalta tai rakennuttamisen parista
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • näyttöjä tuloksen tekemisestä
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi