Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö rataprojektitiimiin

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 20.7.2022 Hae viimeistään 17.8.2022

Tule meille projektipäälliköksi rata- ja ratasähköprojektit- tiimiin

Tiimi on osa omaisuudenhallintayksikön hankepalveluita ja sen tehtävänä on toteuttaa investointiprojekteja pääkaupunkiseudun raitiotie- ja metroverkolla. Projektipäällikkönä vastaat esimerkiksi rataan tai sähkönsyöttöön liittyvistä peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeista, mutta tarkempi vastuualueesi muotoutuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tiimin viime aikojen suurimpia projekteja ovat olleet mm. Ilmalan raitiotie, Hernesaaren raitiotie, metrosiltojen peruskorjaukset sekä metron sähkönsyöttöasemien saneeraukset. Pienemmät projektit voivat liittyä esimerkiksi yksittäisen rataosuuden peruskorjaukseen tai vaihteiden uusimisiin.

Projektipäällikkönä olet projektin johtaja ja tilaaja. Ohjaat projektien toteuttamista sekä vastaat projektien aikataulussa pysymisestä, laadusta ja kustannusten hallinnasta raportoiden niistä tiimipäällikölle. Osan työajastasi vie projektien riskienhallinta ja turvallisuuden koordinoiminen. Työssäsi teet yhteistyötä mm. Helsingin kaupungin eri tahojen, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta liikenne-, infra- tai sähköalalta (mielellään yli 1kV) sekä kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Uudessa tehtävässäsi työskentelet niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat oleellisia. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä projektiraporttien, ohjelmistojen ja dokumenttien hallintaa. Kokemus raitiotiestä, metrosta, rautatiestä sekä SFS 6002 tiedot luetaan eduksi.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten mm. työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-etu, sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Työskentelemme monipaikkaisesti, joten työtä voit tehdä joustavasti etänä tai toimistolla.

Lisätietoja
Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?
Lisätietoja antaa hankepalveluiden päällikkö Anni Suomalainen puh. 0456777153, anni.suomalainen@kaupunkiliikenne.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 17.8.2022 klo 23.59.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi