Projektipäällikkö halli- ja teräsrakentamisen tiimiimme

Päivämäärät Julkaistu 12.8.2019 Hae viimeistään 25.8.2019

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ halli- ja teräsrakentamisen tiimiimme

Projektipäällikkönä toimit asiakasrajapinnassa monipuolisten teräs- ja hallirakentamisen kohteidemme parissa. Toimit projektin asiakkuuden yhteyshenkilönä ja varmistat asiakaslupauksen toteutumisen. Tartut tarjouspyyntöihin ja kartoitat aktiivisesti uusia teräsrakentamisen kohteita. Projektipäällikkönä hallitset projektimyynnin tarjouksen laskemisesta aina valmiin kohteen luovuttamiseen. Asiakkainamme ovat valtakunnallisesti rakentamisen ammattilaiset. Työskentelet Lempäälän tai Seinäjoen toimipisteestämme käsin valtakunnallisesti.

Etsimämme henkilö on rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta teräsrakentamisesta. Sinulla on rakennusalan koulutus (insinööri tai DI). Kykenet koordinoimaan tehokkaasti erilaisia teräsrakentamisen projekteja ja teet sujuvaa yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit luontevasti rakentamisen ammattilaisten parissa.

Tarjoamme sinulle tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa sekä vahvan ammattilaisten tiimin tuen. Saat mahdollisuuden olla osa mielenkiintoisia ja näyttäviä rakennushankkeita Suomen kasvukeskuksissa. Tutustu portfolioomme www.teraselementti.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 25.8. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi