Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikköjä

Kangasalan kaupunki
Sijainti Kangasala
Päivämäärät Julkaistu 10.2.2023 Hae viimeistään 6.3.2023

Liity hyvän piiriin ja tule projektipäälliköksi Kangasalan kaupungille

Kangasalan kaupunki hakee kahta projektipäällikköä maankäytön palvelualueelle kaavoituksen palveluyksikköön Saarenmaan ja Lamminrahkan kaupunkikehityshankkeisiin.

Projektipäällikkönä päätehtävänäsi on edistää alueiden suunnittelua ja toteuttamista kaupungin aikataulu-, laatu- ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Pääset johtamaan ja ohjelmoimaan isoja kokonaisuuksia. Vastaat alueen suunnittelun ja toteutuksen ohjelmoinnista ja budjetoinnista sekä yleissuunnitelmista, selvityksistä ja asemakaavoista. Lisäksi vastuullasi on alueen viestintä ja markkinointi sekä alueen identiteetin ja brändin luominen.

Osallistut alueen tontinluovutukseen, laaturyhmätoimintaan ja palvelujen ohjelmointiin ja suunnitteluun. Näiden osalta tarkempi työnkuva määräytyy kokemuksesi perusteella.

Olet hakemamme henkilö, jos hallitset laajoja kokonaisuuksia ja isoa tietomäärää ja sinulla pysyvät langat käsissäsi. Olet tottunut toimimaan verkostoissa ja otat aktiivisesti kontaktia sidosryhmiin. Sinulla on itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen toimintatyyli ja saat asiat tapahtumaan. Pidät monipuolisista tehtävistä ja viihdyt myös oman mukavuusalueesi ulkopuolella.

Tule kehittämään Kangasalan kaupunkia

Kasvavan ja uudistuvan kaupungin toiminnassa korostuvat asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, elinympäristön kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian linjausten mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta maankäytön suunnittelusta ja projektien johtotehtävistä. Edellytämme hyvää suullista- ja kirjallista esiintymistaitoa. Eduksi katsotaan kaupunkisuunnittelun, kaavoituksen, kiinteistökehittämisen sekä viestinnän ja markkinoinnin kokemus ja osaaminen. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, julkisten hankintojen hallintaa sekä neuvotteluosaamista.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus, uintietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut. Lisäksi meillä on käynnissä Hyvinvoiva ja aktiivinen Kangasala-hanke, joka sisältää mm. mahdollisuuden henkilökohtaiseen liikuntaneuvontaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lamminrahka

Lamminrahkan projektipäällikköntehtävä on vakinainen työsuhde. Vastaat Lamminrahkan alueen eri sidosryhmien intressien, suunnitelmien ja aikataulujen yhteensovittamisesta.

Hakuaika päättyy 6.3.2023 klo 15.00. Hae tehtävää >>

Lisätietoja antaa kaupungingeodeetti Teemu Valkolehto p. 050 596 9125.

Saarenmaa

Saarenmaan projektipäällikön tehtävä on kolmen vuoden määräaikainen työsuhde.

Hakuaika päättyy 6.3.2023 klo 15.00. Hae tehtävää >>

Lisätietoja antaa kaupunginarkkitehti Anna-Leena Lehtiniemi p. 044 1336 773 ja kaupungingeodeetti Teemu Valkolehto p. 050 596 9125.

Lamminrahkan kaupunkikehityshanke

Lamminrahka on yksi Tampereen kaupunkiseudun merkittävimmistä kaupunkikehityshankkeista ja yksi Kangasalan kaupunkistrategian kärkihankkeista, joiden edistämiseen kaupunki on vahvasti sitoutunut. Lamminrahkasta rakentuu noin 8000 – 11 000 asukkaan ja 1000 työpaikan uusi kaupunginosa aivan Kangasalan ja Tampereen rajalle. Ensimmäisen kolmanneksen infra on valmistunut ja ensimmäiset asuinrakennukset ja koulukeskus ovat parhaillaan rakenteilla. Toisen kolmanneksen asemakaava etenee keväällä hyväksymiskäsittelyyn.

Saarenmaan kaupunkikehityshanke

Saarenmaa on yksi Tampereen kaupunkiseudun merkittävimmistä kaupunkikehityshankkeista ja yksi Kangasalan kaupunkistrategian kärkihankkeista, joiden edistämiseen kaupunki on vahvasti sitoutunut. Saarenmaan noin 1200 hehtaarin laajuinen alue luo edellytyksiä merkittäville teollisille sijoittumisille alueen eteläosaan ja aivan uuden asumisen alueen suunnittelualueen pohjoisosaan, Pitkäjärven rantojen virkistysalueisiin rajoittuen.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat