Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Lapuan kaupunki
Sijainti Lapua
Päivämäärät Julkaistu 10.2.2023 Hae viimeistään 3.3.2023

Lapuan kaupunki hakee vakinaiseen virkaan

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Rakennuttajainsinöörinä vastaat kaupungin talonrakentamisen erikseen sovittujen investointikohteiden kilpailuttamisesta, hankinnoista, suunnittelun ohjauksesta, rakennuttamisesta ja valvonnasta sekä tarvittaessa myös pienempien kohteiden työn suunnittelusta ja työnjohdosta. Huolehdit kohteittesi työturvallisuusasiakirjoista ja toimit turvallisuuskoordinaattorina.

Lapuan kaupungin rakennuksissa on hyvä sisäilma. Sisäilman laadun pysymiseksi myös rakennuttajainsinöörillä on tärkeä tehtävä sen ylläpitämiseksi.

Rakennuttajainsinööri työskentelee Lapuan kaupungin teknisen toimen rakennus- ja kiinteistöpalveluissa, jossa esimiehenä toimii kiinteistöpäällikkö. Rakennuttajainsinööri toimii tarvittaessa kiinteistöpäällikön sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennusalan insinöörin tutkinto AMK tai aikaisempi RI.

Arvostamme itsenäistä työnjohdollista suunnitteluosaamista ja ongelmanratkaisukykyä. Odotamme rakennuttajainsinööriltä hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja, viestintä-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, suullista ja kirjallista esityskykyä, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä työyhteisössä. Tehtävä edellyttää useiden asioiden samanaikaista hallintaa sekä alan tietojärjestelmien ja ohjelmien hallintaa.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus rakennusten rakentamisen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja valvontatehtävistä. Eduksi katsotaan myös rakennuttajan, valvojan ja turvallisuuskoordinaattorin pätevöitymiskoulutukset sekä monipuolinen rakentamisen, työturvallisuuden ja eri toiminnan alojen lainsäädännön ja sopimusehtojen tuntemus.

Virka on täytettävissä sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuustesteihin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaisesti. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Viran hakuaika päättyy 3.3.2023 klo 15.00. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakemukseen pyydetään lisäämään CV liitteenä.

Todistukset ja kopiot todistuksista pyydetään ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Mirva Korpi 044 438 4600 tai mirva.korpi lapua.fi tai kiinteistöpäällikkö Timo Korpela 044 438 4650 tai timo.korpela@lapua.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat