Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Newsec
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 2.7.2024 Hae viimeistään 11.8.2024

Rakennuttamisen projektipäällikkö (Rakenne / TATE)
Sijainti: Tampere

Hei rakentaja! Miltä sinusta tuntuisi työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä? Tämä on sinulle tilaisuus siirtyä uusien mahdollisuuksien äärelle kiinteistöliiketoiminnan pariin – yritykseen, jossa työelämäkokemuksesi on mielekäs!

Haemme rakennuttamisen yksikköömme lisävahvistuksia Tampereelle.

Rakennuttamisen projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme toimitila – ja asuinkiinteistöjen korjausprojektien johtamisesta. Työskentelet parissa tai useammassa asiakkuudessa ja saatkin näin nähdä heti erilaisia kiinteistöjä ja toimijoita kiinteistöliiketoiminnan laajassa kentässä. Projektit ovat toimitilapuolella monipuolisia rakennus- ja taloteknisiä hankkeita vesikattosaneerauksista rakennusautomaatiojärjestelmän saneerauksiin. Asuntopuolella vastaan voi tulla myös julkisivusaneerauksia. Taustastasi ja osaamisestasi riippuen on mahdollista, että pääset projektipäällikkötehtävien lisäksi ottamaan isompaa roolia nimetyssä asiakkuudessa ja vastaamaan asiakkuuden rakennuttamisen johtamisesta.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeissa itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista, rakentamisen ohjauksesta sekä mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta.

Arkesi kanssamme

Meillä rakennuttamisen tehtävissä työpäiväsi ovat sisällöltään vaihtelevia ja aina et tiedä aamulla, mitä kaikkea päivä tuo tullessaan. Tämä tosin on myös homman suola! Vedät palavereja, teet käyntejä työmaalla ja välillä hoidat paperitöitä konttorilla tai kotona. Työpäiväsi ja -viikkosi suunnittelusta vastaat itse.

Roolissasi työskentelet tiiviisti asiakkuuden kiinteistö- ja asiakkuuspäällikön sekä vuokraajien kanssa. Raportoit ja viestit heille sekä asiakkaalle proaktiivisesti projektien etenemisestä.

Projekteja sinulla on käynnissä samanaikaisesti useita. Varmistat, että projektit sujuvat budjetin ja aikataulun mukaisesti laatua unohtamatta. Hankkeiden läpimenoaika on kaikkea 2 kk ja 2 vuoden väliltä, ja hankekoko pääsääntöisesti
50 000 – 1 M €.

Kotikonttorisi sijaitsee Tampereen keskustassa sijaitsevassa toimitilassamme. Työskentelemme kuitenkin joustavasti myös etänä. Projektisi pyritään keskittämään kotikonttorisi alueelle, mutta niitä saattaa olla myös muualla.

Tämän sinulle lupaamme

• Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta.

• Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen yksikköämme, joka muodostuu 25 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi on itsenäistä, tukea onkin aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.

• Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Tämä voikin olla vasta ensiaskeleesi meillä.

• Olemme tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Hommia paiskimme tosissaan mutta emme koskaan liian vakavasti.

• Koska haluamme kehittyä, haluamme sinunkin kehittyvän. Meille on tärkeää panostaa henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen. Onhan tekemisemme pitkäjänteistä ja pikavoittoja karsastavaa.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa tai vastaavissa konsulttitehtävissä. Vaihtoehtoisesti kokemustaustasi voi olla vastuullisista tehtävistä urakoitsijan puolelta.

Tehtävässä menestymisesi kumpuaa halustasi ja kyvystäsi kantaa vastuuta. Rakennuttamisen tehtävät edellyttävät sitä, että kykenet ratkomaan ongelmia, tekemään päätöksiä ja haluat saattaa asiat loppuun. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työssäsi. Tärkeää on myös, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaat kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Toivomme sinulta kyseiseen tehtävään soveltuvaa rakennus- tai taloteknistä koulutusta, joka voi olla esimerkiksi rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri.

Mikä kuitenkin on meille tärkeintä – etsimme ennen kaikkea porukkaamme sopivia kavereita!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, tiiminvetäjät Joona Mantila ja Olli Suominen juttelevat mielellään niistä kanssasi lisää. Heidät tavoitat puhelimitse numerosta 040 578 8331 (Joona, 2.7-26.7)) sekä 040 515 7725 (Olli, 9.7-11.8). Voit myös laittaa sähköpostia joona.mantila@newsec.fi ja olli.suominen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 11.08.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös palkkapyyntösi.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat