Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisinsinööri

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 6.3.2023 Hae viimeistään 20.3.2023

Tule rakennuttamisinsinööriksi Kaupunkiliikenteelle!

Haemme rakennuttamisinsinööriä raitiotie- ja metrohankkeisiin. Rakennuttamisinsinöörinä vastaat raitiotie- ja metroparannushankkeiden suunnittelutoimeksiantojen ja rakennushankkeiden läpiviennistä. Hankkeet vaihtelevat laitetoimituksista silta- ja radanparannustöihin. Vastuullasi on myös projektien taloushallinta, raportointi sekä hankkeisiin liittyvä sidosryhmäyhteistyö.

Mitä haemme?

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa vanhaa insinöörin tutkintoa. Hankkeisiin sisältyy raitiotien ja metron sähkö- ja turvalaitejärjestelmiä, joten toivomme hakijalta sähköalan koulutusta. Lisäksi aikaisempi kokemus rakennuttamistehtävistä, varsinkin infranrakennusprojekteista on eduksi.

Työskentelet rakennuttamisinsinöörinä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa ja siten tarvitset tehtävässä onnistuaksesi myös hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Odotamme myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme hyviä projektihallintataitoja ja mielenkiintoa alaa kohtaan. Rakennuttamisinsinöörin tehtävissä vaaditaan tarkkuutta, vastuullisuutta ja yhteistyötaitoja.

Miksi Kaupunkiliikenne?

Kanssamme saat todellisen mahdollisuuden vaikuttaa julkisen liikenteen kehitykseen pääkaupunkiseudulla ja osallistua yhteiskunnallisesti merkittäviin hankkeisiin, jotka hyödyttävät kymmeniä miljoonia matkustajia pääkaupunkiseudulla joka vuosi. Kehität osaamistasi alan ammattilaisten opastamana ja annamme kattavan opastuksen tehtävääsi ja tarvitsemiisi työkaluihin. Kaupunkiliikenne tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Meillä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Hyppää kyytiin – meillä saat jättää jälkesi kaupunkiin!

Kaupunkiliikenne on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raitiotieliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Päästöttömällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Lisätietoja

Olet sitten kokenut tai urasi alkupuolella, jos tunsit mielenkiinnon kipinän, jätä hakemus tai ota rohkeasti yhteyttä Niina Uusinarkaus 040 8272918 tai niina.uusinarkaus@kaupunkiliikenne.fi arkisin klo 9-15.

Tätä rekrytointia tehdään yhdessä projektipäällikköhaun kanssa. Haemme useampaa sopivaa henkilöä kahteen eri tiimiin, joiden rooli tarkentuu osaamisen perusteella.

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat