Kokeile kuukausi maksutta

Tarkastajia, Työsuojelu (rakentamisen toimialat)

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto
Sijainti Kokkola, Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 23.9.2022 Hae viimeistään 29.9.2022
Haluaisitko työskennellä turvallisen, terveellisen ja reilun työelämän puolesta?

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueella on avoinna tarkastaja virka (2 kpl), joka suuntautuu rakentamisen toimialojen valvontaan.

Tarkastajan tehtävään kuuluu valvoa työturvallisuus- ja työlainsäädännön noudattamista rakennusalan työpaikoilla pääasiassa Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueella sekä tukea työpaikkojen ja toimialan eri velvoitettujen tahojen omaa työsuojelutyötä antamalla ohjausta ja neuvontaa työpaikoille. Lisäksi tarkastajan tehtävään kuuluu työtapaturmien tutkiminen pääasiassa Keski-Pohjanmaan alueella.

Hakijalta odotamme

Parhaimmat valmiudet viran menestykselliselle hoitamiselle antaa soveltuva rakennusalan opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto ja monipuolinen työkokemus rakennusalan toimialalta (talonrakennus/infra; rakennusmestari, opistoinsinööri, rakennusmestari (AMK), rakennusinsinööri (AMK) ).

Lisäksi virkaan valittavalta odotamme itsenäistä työskentelyotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Muita tehtävässä tarvittavia taitoja ovat kyky perustella tehdyt ratkaisut sekä kyky toimia muutostilanteissa ja vaativissa asiakastilanteissa.

Arvostamme vastuunkantokykyä omasta työstä, ratkaisuista ja päätöksistä, joita usein tehdään itsenäisesti käytännön valvontatilanteissa. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä it-taitoja. Hakijalle luetaan eduksi rakennusalan toimialaan liittyvät työsuojelutehtävät.

Kokkola: lue lisää ja hae tehtävää täältä > 

Vaasa: lue lisää ja hae tehtävää täältä >

Hakuaika päättyy 29.9.2022   klo 16.15

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi