Kokeile kuukausi maksutta

Toimipisteen työnjohtaja (Konevuokraus, Vantaa)

Skanska
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 30.12.2021 Hae viimeistään 23.1.2022

Haemme Konevuokraukselle toimipisteen työnjohtajaa Vantaan Koivuhakaan

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Vantaa Koivuhaan toimipisteessä toimii konevuokraamon lisäksi olosuhdehallinnan valtakunnallinen palvelu. Toimipisteen työnjohtajana suunnittelet ja huolehdit konevuokraamon tilauksista, kuljetuksista ja kaluston keräilystä. Vastuullasi on toimipisteen vuokraustoiminta sekä niihin liittyvä ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Aikataulutat ja teet tehtäväsuunnitelmat, jotta asiakas saa tilaamansa tuotteet sovitusti. Toimit asiakasrajapinnassa hoitaen asiakaspalvelua ja varmistat, että asiakkaamme saavat parasta palvelua ja ovat tyytyväisiä toimintaamme. Toimit toimipisteen operatiivisena esihenkilönä kolmehenkiselle tiimille. Tiiminvetäjänä huolehdit päivittäisten töiden organisoinnista ja varmistat, että tiimillä on edellytykset tehdä työnsä hyvin. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tuoteryhmävastaava Miko Karhunen (p. 050 592 7929, miko.karhunen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Tavoitat Mikon parhaiten arkisin klo 14-16 välillä. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta ja riittävää teknistä valmiutta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi