Kokeile kuukausi maksutta

Tuotepäällikkö

Gebwell Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 12.9.2022 Hae viimeistään 25.9.2022

Haemme teknologiatiimiimme tuotepäällikköä

Me Teknologiatiimissä varmistamme, että asiakkaamme saavat jatkossakin entistä laadukkaampia, energiatehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja. Toimimme vahvana osana vihreää siirtymää ollen edelläkävijöitä lämmitysratkaisujen IoT- maailmassa, matkalla kohti fossiilivapaata Suomea.

Tuotteena Smart Hybrid on energiatehokas kombinaatio eri Gebwell- tuotteista.

Tuotepäällikkönä vastaat tuotteesi koko elinkaaren ajan toimenpiteistä, tuotekehityksestä tuotantoon ja käyttöön saakka. Toimit vahvasti yhteistyössä tuotesuunnittelun, myynnin, markkinoinnin sekä teknisen tuotetuen kanssa, varmistaen tuotteesi elinkaaren aikaisten palveluiden ensiluokkaisuuden läpi koko organisaation.

Kehität tuotettasi yhtiön strategian ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Varmistat että tuotteesi vastaa asiakkaidemme tarpeita sekä toiveita. Huolehdit tarvittavan tuotetuen saatavuuden muulle organisaatiollemme ja yhteistyörajapinnoille, mm. tuotetiedon, tuotedokumentaation ja tuotekoulutusten osalta.

Edellytämme soveltuvaa, esim. teknistä koulutusta, sekä matkustusvalmiutta. Etuna näemme LVI, prosessiosaamisen, tuotekehityksen ja -hallinnan tuntemuksen sekä työkokemuksen kansainvälisen energiatekniikan alalta. Hyvät tiimi-, ja vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito ovat avain työtehtävässä menestymiseen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme avointa, positiivista ja innovatiivista asennetta.

Alun perehdytysjakson jälkeen työskentely onnistuu joustavasti myös etänä. Käytettävissäsi ovat myös toimipisteemme Leppävirralla, Kuopiossa, Vantaalla ja Tampereella.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Tarmo Hatunen +358 40 756 5079

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kanssa 25.9.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ” Tuotepäällikkö, Smart Hybrid” rekrytointi@gebwell.fi

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.