Työnjohtaja Hovako Oy:lle

Sijainti Pääkaupunkiseutu, Paimio
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2020 Hae viimeistään 29.3.2020

Hovako Oy on hoivatalokohteiden rakentamiseen ja suunnitteluun perehtynyt yritys, jonka rakentamisen perustana on asiantunteva suunnittelutyö. Toteutamme hankkeet käyttämällä eri elementtejä. Rakennamme elementtimme tehtaalla kuivissa olosuhteissa. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 18 M€.

Etsimme Paimiossa alkavaan kohteeseemme Työnjohtajaa tai Vastaavaa työnjohtajaa. Työnjohtajan tehtävään toivomme muutaman vuoden kokemusta, mutta myös uransa alussa olevat otetaan huomioon, jolloin tukena on kokeneempi vastaava mestari. Vaihtoehtoisesti voit olla kokenut Vastaava mestari, jolloin vastaat yksin kohteesta. Kohde on kooltaan 1000 m2 hoivakoti, jonka rakennusaika on vähän alle vuosi. Työmaan aloitus on kevään aikana. Paimion työmaan jälkeen voit jatkaa PK-seudun kohteissa.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja/Vastaava mestari
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Paimio/PK-seutu
TYÖN KESTO: Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus on kevään aikana. Työmaa alkaa keväällä 2020, kohteen valmistuttua mahdollisuus jatkaa PK-seudun kohteissa.

Mitä toivomme sinulta?
  • Aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, voit olla urasi alussa tai vaihtoehtoisesti kokenut Vastaava mestari.
  • Soveltuvaa koulutusta (Rakennusmestari tai -insinööri).
  • Alalla käytettävien ohjelmistojen tuntemista.
  • Hyviä neuvottelutaitoja ja jämäkkää asennetta.
Mitä tarjoamme sinulle?
  • Meillä saat tukea muilta etkä jää yksin huoliesi kanssa.
  • Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän, meillä hommia riittää.
  • Aloitus aikataulusi mukaisesti.
  • Kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Työsopimus tehdään suoraan Hovako Oy:n kanssa, aloitus on sopimuksen mukaan. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää hakemuksen tästä linkistä.

Soita Sonjalle 040 508 5162 tai Juholle 050 514 9958, sähköpostit tulevat perille osoitteisiin sonja.vainio@varvaamo.fi ja juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.3.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi