Kokeile kuukausi maksutta

Vastaavia työnjohtajia

Hartela
Sijainti Lohja, Turku
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2022 Hae viimeistään 19.6.2022

Haluatko nukkua yösi rauhassa, ja olla hereillä ollessasi ylpeä tekemästäsi työstä? Tänään ja huomenna. Me Hartelassa teemme työmme niin hyvin, että jokainen voi olla ylpeä siitä mitä tekee. Rakennamme laadukkaasti ja kestävästi uusia koteja, hyviä työpaikkoja, viihtyisiä päiväkoteja, inspiroivia koulurakennuksia ja toimivia sairaaloita. Paikkoja, joilla on ihmisille oikeasti merkitystä ja joista voimme ylpeydellä todeta että me teimme sen.

Etsimme jälleen joukkoomme lisää alan huippuammattilaisia:

Turkuun etsimme vastaavaa työnjohtajaa, sekä Lohjalle vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa. Haku on auki 19.6 saakka. Lue täältä lisää Turun ja Lohjan avoimista paikoista ja hae.

Tulevat työtehtäväsi:

Vastaavana työnjohtajana vastaat itsenäisesti vastuullasi olevan työmaan ennakkosuunnittelusta, valvonnasta ja ohjauksesta. Varmistat, että rakennusprojektit tulevat hoidettua kustannustehokkaasti, laatu- ja aikataulutavoitteet täyttäen. Sinulle on luonteenomaista panostaa ennakkosuunnitteluun ja yhteistyöhön.

Odotamme sinulta:

Rakennusalan soveltuvan koulutuksen lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä jatkuvasti kehittyen. Olet luotettava ammattilainen jolle työn laatu on tärkeää. Vastaat turvallisesta työskentelystä työmaalla. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja johdat omalla esimerkilläsi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kasvavassa yhtiössämme sekä hyvät henkilöstöedut. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja panostamme tähän esimerkiksi laadukasta johtajuutta kehittämällä. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meillä saat olla oma itsesi ja vaikuttaa aidosti omaan työhösi kannustavassa ilmapiirissä. Tule rakentamaan kanssamme hyvää huomista. Myös itsellesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi