Kokeile kuukausi maksutta

Aren toimitusjohtaja vaihtuu

Nykyinen toimitusjohtaja siirtyy Onniselle ostotoiminnan johtajaksi

Nykyinen toimitusjohtaja siirtyy Onniselle ostotoiminnan johtajaksi

Are Oy:n toimitusjohtaja Jussi Piipponen on nimitetty Onninen Suomen ostotoiminnasta vastaavaksi johtajaksi 1.5.2007 alkaen. Aren uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on käynnissä parhaillaan.

”Palaan takaisin Onniselle”, kuvailee tuntemuksiaan Piipponen, joka on kiertänyt Onvest-konsernin eri tehtävissä ja yrityksissä jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Piipponen ei näe tehtävänmuutoksessaan dramatiikkaa, vaan korostaa olevansa ehkä enemmänkin kotonaan tukkukaupan kuin urakoinnin parissa. Hän toimi ennen siirtymistään vuonna 2005 Aren toimitusjohtajaksi Onninen Puolan maajohtajana ja sitä ennen Venäjällä ja Baltiassa.

”Uusi tehtävä on selvästi aiempaa merkittävämpi. Kun myyntikatteet ovat vakio ja logistiikka on trimmattu huippukuntoon, on ainoa paikka puristaa lisäkatetta ostotoiminnan kehittämisestä”, Piipponen toteaa.

Onninen Suomen liikevaihto vuonna 2006 oli 706 miljoonaa euroa ja sen ostojen volyymi 600 miljoonaa euroa. Osto-organisaatiossa työskentelee 20 henkilöä ja tavarantoimittajia sillä on noin 5 000.

”Saamme tärkeään tehtävään kovan luokan tekijän. Jussilla on vahva kokemus niin tukkukaupasta kuin urakoinnista”, Onninen Oy:n varatoimitusjohtaja Tuomo Väänänen luonnehtii.  ”Piipposen kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta tuo myös uuteen tehtävään tarpeellisen globaalin näkökulman.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aren toimitusjohtaja vaihtuu”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat