Kokeile kuukausi maksutta

Arelle talotekniikka- ja prosessiurakka Venäjällä

Are Oy:n venäläinen tytäryhtiö ZAO Are St. Petersburg on saanut Karelia-Upofloor Oy:n tytäryhtiöltä OOO Focus Woodilta talotekniikka- ja prosessiurakan. Urakka kohdistuu Venäjän Malojarolavetsissa sijaitsevaan parkettituotantolaitokseen.

Are Oy:n venäläinen tytäryhtiö ZAO Are St. Petersburg on saanut Karelia-Upofloor Oy:n tytäryhtiöltä OOO Focus Woodilta talotekniikka- ja prosessiurakan. Urakka kohdistuu Venäjän Malojarolavetsissa sijaitsevaan parkettituotantolaitokseen.

Are kuvaa urakkaa kooltaan merkittäväksi. Sopimus astuu voimaan heti ja projekti valmistuu marraskuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arelle talotekniikka- ja prosessiurakka Venäjällä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat