Kokeile kuukausi maksutta

Kokkila luottaa SRV:n listautumisannin vetovoimaan

SRV Yhtiöt Oyj kertoi tänään järjestävänsä listautumisannin. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja enemmistöomistaja Ilpo Kokkila luottaa annin houkuttelevan sijoittajia.

SRV Yhtiöt Oyj kertoi tänään järjestävänsä listautumisannin. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja enemmistöomistaja Ilpo Kokkila luottaa annin houkuttelevan sijoittajia.

image

”Olemme varmoja, että näillä hinnoilla osakkeet revitään käsistä,” Kokkila naurahtaa.

Osakkeen merkintähinta annissa on 8,00-9,75 euroa osakkeelta. Osakeanti käynnistyy ensi maanantaina instituutioiden osalta ja tiistaina yleisön ja henkilöstön osalta. 

Annissa tarjotaan merkittäväksi noin 11,5 miljoonaa yhtiön osaketta. Lisäksi mahdollisessa ylikysyntätilanteessa voidaan laskea liikkeelle enintään 1,5 miljoonaa lisäosaketta. Tällä hetkellä SRV:n osakkeiden lukumäärä on 26 064 000 osaketta. Yhtiön nykyiset omistajat eivät myy listautumisen yhteydessä lainkaan omia osakkeitaan.

SRV aikoo käyttää osakeannista saamansa varat toimintansa kehittämiseen pääasiassa lisäämällä omaperusteisten ja omakehitteisten hankkeiden määrää sekä asuntorakentamisessa että muussa rakentamisessa. Lisäksi yhtiö haluaa nopeuttaa kansainvälisten toimintojensa laajentamista erityisesti Venäjällä.

Kokkilan mukaan erityisesti Venäjällä tarvitaan pääomaa. Hän uskoo, että lisäpääoman avulla yhtiö pääsee siellä myös parempaan taloudelliseen tulokseen.

Varojen käyttämistä voidaan harkita myös liiketoiminnan aloittamiseen uusilla maantieteellisillä markkinoilla tai uusien liiketoimintojen tai yhtiöiden ostamiseen nykyisillä maantieteellisillä markkinoillaan.

Anti päättyy 11. kesäkuuta. Yhtiön osakkeiden ennakoidaan olevan kaupankäynnin kohteena pörssin prelistalla annin päättymisen jälkeisenä päivänä ja varsinaisella pörssilistalla kesäkuun 15.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kokkila luottaa SRV:n listautumisannin vetovoimaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat