Kokeile kuukausi maksutta

Metsäliiton koivuvanerin jalostustehtaan rakennustyöt käyntiin Suolahdessa

Metsäliiton Puutuoteteollisuuden uuden koivuvanerin jalostustehtaan rakentaminen Suolahden vaneritehtaan yhteyteen on alkanut maansiirtotöillä. Rakennushankkeen pääurakoitsijana toimii äänekoskelainen Porrokki Oy. Investoinnin arvo on 15 miljoonaa euroa.

Metsäliiton Puutuoteteollisuuden uuden koivuvanerin jalostustehtaan rakentaminen Suolahden vaneritehtaan yhteyteen on alkanut maansiirtotöillä. Rakennushankkeen pääurakoitsijana toimii äänekoskelainen Porrokki Oy. Investoinnin arvo on 15 miljoonaa euroa.

Kesällä rakennustöitä jatketaan perustusten ja pilareiden valutöillä. Laiteasennuksiin päästään marras-joulukuussa. Tehdas aloittaa toimintansa ensi vuoden alussa. Sen tuotantokapasiteetti on 25 000-30 000 kuutiota erikoispinnoitettuja ja erikoissuuria vanerituotteita teollisten asiakkaiden tarpeisiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Metsäliiton koivuvanerin jalostustehtaan rakennustyöt käyntiin Suolahdessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat