Kauppakortteli Atomin Prisma ja Elektroni nousseet harjakorkeuteensa

Riihimäkeen nousevan kauppakortteli Atomin rakennustyöt ovat edenneet aikataulussaan, ja Prisma Riihimäen ja kauppakeskus Elektronin harjannostajaisia on vietetty viime perjantaina. Prisma ja Elektroni valmistuvat loppuvuodesta.

Riihimäkeen nousevan kauppakortteli Atomin rakennustyöt ovat edenneet aikataulussaan, ja Prisma Riihimäen ja kauppakeskus Elektronin harjannostajaisia on vietetty viime perjantaina. Prisma ja Elektroni valmistuvat loppuvuodesta.

Prisma Riihimäen pinta-alaksi tulee noin 18 000 neliötä, josta on muille yrityksille vuokrattavaa tilaa noin 1 500 neliötä. Prisma-hankkeen kokonaiskustannukset kohoavat yli 30 miljoonaan euroon. Prisma Riihimäen pääurakoitsija on YIT Rakennus Oy ja pääsuunnittelija on Arkkitehtitoimisto Max Tenhunen Oy. Prisma-keskuksen rakentaminen työllistää noin 100 rakentajaa.

Kauppakeskus Elektronin pinta-alaksi tulee 7 700 neliötä. Elektronin KVR-urakoitsija on YIT Rakennus Oy ja pääsuunnittelija Arkkitehtitoimisto HKP.

Kauppakortteli Atomin kokonaisinvestoinnit nousevat noin 110 miljoonaan euroon. Rakentamisen seuraavissa vaiheissa toteutetaan Riihimäen matkakeskuksen ja kodinsisustamiseen painottuvan Retail Park Neutronin tilat. Kauppakeskus myytiin englantilaiselle kauppakeskuksiin erikoistuneelle kiinteistösijoittajalle Boultbeelle viime kuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kauppakortteli Atomin Prisma ja Elektroni nousseet harjakorkeuteensa”

Vastaa