Kokeile kuukausi maksutta

Lentolan liikekeskus harjakorkeudessa

Kangasalan ja Tampereen rajalle Lentolaan rakenteilla olevassa liikekeskuksessa vietettiin harjannostajaisia eilen. Liikekeskuksen rakennuttaja on Citycon Oyj ja rakentamisesta vastaa Skanska Talonrakennus Oy, joka saa rakennustyöt valmiiksi lokakuun loppuun mennessä. Avajaisia vietetään marras-joulukuussa.

Kangasalan ja Tampereen rajalle Lentolaan rakenteilla olevassa liikekeskuksessa vietettiin harjannostajaisia eilen. Liikekeskuksen rakennuttaja on Citycon Oyj ja rakentamisesta vastaa Skanska Talonrakennus Oy, joka saa rakennustyöt valmiiksi lokakuun loppuun mennessä. Avajaisia vietetään marras-joulukuussa.

Kahteen tasoon rakentuvassa Lentolan liikekeskuksessa on neliöitä 12 000, joista on vuokrattu 80 prosenttia. Hankkeen arvo on noin 16,6 miljoonaa euroa. Uusi liikekeskus sijoittuu 13 kilometrin päähän Tampereen keskustasta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lentolan liikekeskus harjakorkeudessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat