Rakennuslupien kuutiomäärä kasvoi 36 prosenttia huhtikuussa

Rakennuslupia myönnettiin huhtikuussa 4,9 miljoonalle kuutiometrille, mikä on 36 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Kuutiomäärät kasvoivat kaikissa muissa paitsi vapaa-ajan rakentamisessa. Asuntorakentamiseen myönnettiin 3 466 rakennuslupaa, mikä on 25 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen rakennuslupatilaston ennakkotiedoista.

Rakennuslupia myönnettiin huhtikuussa 4,9 miljoonalle kuutiometrille, mikä on 36 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Kuutiomäärät kasvoivat kaikissa muissa paitsi vapaa-ajan rakentamisessa. Asuntorakentamiseen myönnettiin 3 466 rakennuslupaa, mikä on 25 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen rakennuslupatilaston ennakkotiedoista.

Tammi-huhtikuussa koko uudisrakentamiseen myönnettiin lupia vajaan 16,8 miljoonan kuutiometrin edestä, mikä on 18 prosenttia enemmän kuin vastaavana aikana vuotta aiemmin. Kuutiomäärät kasvoivat kaikissa rakennustyypeissä lukuun ottamatta asuinrakennuksia. Rakennusluvan saaneiden asuntojen kappalemäärä oli kuitenkin 2 prosenttia suurempi kuin tammi-huhtikuussa vuotta aiemmin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslupien kuutiomäärä kasvoi 36 prosenttia huhtikuussa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi