Rakennusalan yritysten konkurssien määrä säilyi samalla tasolla kuluvan vuoden tammi-huhtikuussa viime vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna. Kaikkien alojen yhteenlasketut konkurssit vähenivät, ilmenee Tilastokeskuksen tilastoista.

Rakentamisen konkurssien määrä ennallaan tammi-huhtikuussa

Rakennusalan yritysten konkurssien määrä säilyi samalla tasolla kuluvan vuoden tammi-huhtikuussa viime vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna. Kaikkien alojen yhteenlasketut konkurssit vähenivät, ilmenee Tilastokeskuksen tilastoista.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Rakennusalalla haettiin tammi-huhtikuussa konkurssiin yhteensä 182 yritystä, joka on täsmälleen sama määrä kuin vuotta aiemmin. Määrä oli toimialojen välisessä vertailussa suurin. Kaikkien alojen yhteenlaskettu konkurssien määrä laski 792:een vuotta aiemmasta 838:sta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen konkurssien määrä ennallaan tammi-huhtikuussa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi