Rakentamisen konkurssien määrä kasvoi toukokuussa

Rakennusalan yritysten konkurssien määrä kasvoi kuluvan vuoden toukokuussa viime vuoden toukokuuhun verrattuna. Rakennusalan yrityksiä haettiin toukokuussa konkurssiin yhteensä 43, kun lukema oli vuotta aiemmin 39. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Rakennusalan yritysten konkurssien määrä kasvoi kuluvan vuoden toukokuussa viime vuoden toukokuuhun verrattuna. Rakennusalan yrityksiä haettiin toukokuussa konkurssiin yhteensä 43, kun lukema oli vuotta aiemmin 39. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Tammi-toukokuussa rakennusalalla haettiin konkurssiin yhteensä 225 yritystä, kun viime vuoden vertailujaksolla määrä oli 221. Kaikkien alojen yhteenlaskettu konkurssien määrä laski 985:een vuotta aiemmasta 1 044:sta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen konkurssien määrä kasvoi toukokuussa”

Jätä kommentti