Rakentamisen tehdyn työtunnin kustannus nousi Tilastokeskuksen mukaan 4,0 prosenttia tammi-maaliskuussa viime vuoden ensimmäisestä neljänneksestä. Nousuvauhti oli lähes samaa tasoa kuin viime vuoden viimeisellä neljänneksellä, jolloin vuosimuutos oli 3,9 prosenttia.

Rakentamisen tehdyn työtunnin kustannus nousi 4 prosenttia tammi-maaliskuussa

Rakentamisen tehdyn työtunnin kustannus nousi Tilastokeskuksen mukaan 4,0 prosenttia tammi-maaliskuussa viime vuoden ensimmäisestä neljänneksestä. Nousuvauhti oli lähes samaa tasoa kuin viime vuoden viimeisellä neljänneksellä, jolloin vuosimuutos oli 3,9 prosenttia.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kaikkien alojen tehdyn työtunnin kustannus oli 3,0 prosenttia alkuvuonna, mikä oli täsmälleen sama kuin viime vuoden viimeisellä neljänneksellä. Tilastokeskuksen työvoimakustannusindeksin luvut ovat kausitasoittamattomia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen tehdyn työtunnin kustannus nousi 4 prosenttia tammi-maaliskuussa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi