Rautakeskon myynti kasvoi kuluvan vuoden tammi-toukokuussa tasan 1 miljardiin euroon eli 23,0 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajasta. Myynnin kasvuvauhti kuitenkin hieman hiipui toukokuussa, jolloin myyntiä kertyi 243,5 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua 15,8 prosenttia.

Rautakeskon myynti kasvoi 23 prosenttia tammi-toukokuussa

Rautakeskon myynti kasvoi kuluvan vuoden tammi-toukokuussa tasan 1 miljardiin euroon eli 23,0 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajasta. Myynnin kasvuvauhti kuitenkin hieman hiipui toukokuussa, jolloin myyntiä kertyi 243,5 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua 15,8 prosenttia.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Suomessa Rautakeskon myynti kasvoi tammi-toukokuussa 15,6 prosenttia 409,8 miljoonaan euroon ja toukokuussa 11,2 prosenttia 98,2 miljoonaan euroon. Ulkomailla myynti paisui tammi-toukokuussa 28,6 prosenttia 590,2 miljoonaan euroon ja toukokuussa 19,2 prosenttia 145,2 miljoonaan euroon.

Ulkomailla Rautakeskon myynti kasvoi Venäjällä 53,0 prosenttia ja Baltiassa 29,6 prosenttia toukokuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rautakeskon myynti kasvoi 23 prosenttia tammi-toukokuussa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi