SRV Yhtiöt Oyj:n tänään päättynyt osakeanti ylimerkittiin reilusti. Allokoituihin osakemääriin perustuen instituutioanti ylimerkittiin 8,1-kertaisesti ja yleisöanti 4,6-kertaisesti. Yhtiön hallitus päätti laskea alustavasti sovitun 11 500 000 osakkeen lisäksi liikkeelle merkintähintaan SEB Enskildalle 1 500 000 lisäosaketta ylikysynnän kattamiseksi.

SRV:n anti ylimerkittiin reippaasti – yhtiölle 112 miljoonaa euroa

SRV Yhtiöt Oyj:n tänään päättynyt osakeanti ylimerkittiin reilusti. Allokoituihin osakemääriin perustuen instituutioanti ylimerkittiin 8,1-kertaisesti ja yleisöanti 4,6-kertaisesti. Yhtiön hallitus päätti laskea alustavasti sovitun 11 500 000 osakkeen lisäksi liikkeelle merkintähintaan SEB Enskildalle 1 500 000 lisäosaketta ylikysynnän kattamiseksi.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

image

Osakkeen hinnaksi määritettiin 9,00 euroa sekä instituutioannissa että yleisöannissa. Henkilöstöannissa osakkeen hinta on 8,10 euroa. Siten SRV saa osakkeiden liikkeeseen laskusta lisäosakkeet mukaan lukien yhteensä noin 117 miljoonan euron merkintämaksut. Annin järjestelyihin liittyvien palkkioiden ja kulujen vähentämisen jälkeen yhtiölle jää noin 112 miljoonaa euroa. Uudet osakkeet muodostavat noin 33,3 prosenttia SRV:n koko osakemäärästä.

SRV:n hallitus päätti instituutioannin kooksi 9 907 300 osaketta, yleisöannin kooksi    1 150 000 osaketta ja henkilöstöannin kooksi 442 700 osaketta. Osakeantiin osallistui noin 6 400 sijoittajaa. Noin 54 prosenttia instituutioannin kysynnästä tuli suomalaisilta sijoittajilta ja noin 46 prosenttia ulkomaisilta sijoittajilta.

SRV:n osakkeiden noteeraus alkaa Helsingin Pörssin prelistalla arviolta 12. kesäkuuta ja pörssilistalla arviolta 15. kesäkuuta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:n anti ylimerkittiin reippaasti – yhtiölle 112 miljoonaa euroa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi