SRV:n uusille omistajille pikavoitot pörssistä

SRV Yhtiöt Oyj:n ensimmäinen päivä Helsingin pörssin prelistalla on sujunut positiivisissa merkeissä. Yhtiön osakekurssi on pysytellyt koko päivän reippaasti merkintähinnan yläpuolella. Osake noteerattiin klo 17.21 prelistalla 9,93 euroon, jossa oli nousua 10,3 prosenttia osakkeen merkintähinnaksi päätettyyn 9,00 euroon. Osaketta oli vaihtunut vajaat 3,9 miljoonaa kappaletta.

SRV Yhtiöt Oyj:n ensimmäinen päivä Helsingin pörssin prelistalla on sujunut positiivisissa merkeissä. Yhtiön osakekurssi on pysytellyt koko päivän reippaasti merkintähinnan yläpuolella. Osake noteerattiin klo 17.21 prelistalla 9,93 euroon, jossa oli nousua 10,3 prosenttia osakkeen merkintähinnaksi päätettyyn 9,00 euroon. Osaketta oli vaihtunut vajaat 3,9 miljoonaa kappaletta.

image

SRV:n osakekurssi on käynyt alimmillaan päivän aikana 9,80 eurossa ja parhaimmillaan sijoittajat ovat maksaneet osakkeesta 10,40 euroa.

SRV:n listautumisanti päättyi eilen. Yhtiön osake siirtyy prelistalta varsinaiselle pörssilistalle perjantaina. Yhtiö lasketaan markkina-arvonsa perusteella pörssin keskisuurten yhtiöiden (Mid Cap) joukkoon.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:n uusille omistajille pikavoitot pörssistä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi