Kesko satsaa 5,8 miljoonaa euroa uuden K-raudan rakentamiseen Lohjan Tynninharjulle

Kesko investoi yhteensä 5,8 miljoonaa euroa uuden K-raudan rakentamiseen Lohjan Tynninharjulle nykyisen Rautian tontille. Kolmanneksen nykyistä suurempi rautakauppa avautuu asiakkaille suunnitelmien mukaan ensi vuoden kesällä. Kokonaisuudessaan sen tulisi olla valmis ensi vuoden jouluksi. Hankkeen toteuttaminen aloitetaan purkamalla tontilla sijaitseva huoltoasemarakennus syyskuussa.

Kesko investoi yhteensä 5,8 miljoonaa euroa uuden K-raudan rakentamiseen Lohjan Tynninharjulle nykyisen Rautian tontille. Kolmanneksen nykyistä suurempi rautakauppa avautuu asiakkaille suunnitelmien mukaan ensi vuoden kesällä. Kokonaisuudessaan sen tulisi olla valmis ensi vuoden jouluksi. Hankkeen toteuttaminen aloitetaan purkamalla tontilla sijaitseva huoltoasemarakennus syyskuussa.

Nykyinen Rautian liiketila on alun perin rakennettu autokaupaksi ja tilojen kehittäminen osoittautui vaikeaksi, joten sen tilalle päädyttiin rakentamaan kokonaan uudet tilat. Hankkeen toteuttaminen on edellyttänyt tontille kaavamuutosta, joka on nyt lainvoimainen. Rakennustyöt etenevät vähitellen, koska kaikki tontilla sijaitsevat kiinteistöt puretaan ja tilalle rakennetaan uutta liiketilaa ja parkkipaikkoja. Kokonaisuuden pinta-alaksi muodostuu 4 800 neliömetriä ja parkkipaikkoja tontille tulee 90 kappaletta.

Uudesta K-raudasta tulee uuden konseptin mukainen nykyaikainen rautakaupan tavaratalo. Laajemmissa tiloissa on tilaa laajoille näyttelyosastoille, joissa esitellään muun muassa erilaisia keittiö-, kylpyhuone- ja säilytystilaratkaisuja sekä saunoja ja tulisijoja. Lisäksi sisustuksen tuotteet, noutopiha ja puutarhamyymälä saavat lisätilaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kesko satsaa 5,8 miljoonaa euroa uuden K-raudan rakentamiseen Lohjan Tynninharjulle”

Jätä kommentti