Kokeile kuukausi maksutta

Isännöintiliitto kritisoi stailausbuumia ja sijainnin ylikorostumista asuntojen hinnoissa

Suomen Isännöintiliitto ry on huolestunut stailausbuumin asuntokauppaa vääristävästä vaikutuksesta. Liiton toimitusjohtajan Tero Heikkilän mukaan asuntokaupassa pitäisi kiinnittää enemmän huomiota kiinteistön kuntoon eikä trendikkään sisustuksen pitäisi suinkaan olla asuntokaupan tärkein tekijä.

Suomen Isännöintiliitto ry on huolestunut stailausbuumin asuntokauppaa vääristävästä vaikutuksesta. Liiton toimitusjohtajan Tero Heikkilän mukaan asuntokaupassa pitäisi kiinnittää enemmän huomiota kiinteistön kuntoon eikä trendikkään sisustuksen pitäisi suinkaan olla asuntokaupan tärkein tekijä.

Isännöintiliiton mukaan nykyinen asuntojen hinnoittelu myös ylikorostaa sijaintia eikä huomioi kiinteistön kuntoa riittävästi. Sijainti ei kuitenkaan kerro koko totuutta asunnon arvosta. Siksi Isännöintiliitto haluaisikin kiinteistön kunnon näkyviin myös ympäristöministeriön avaamassa asuntokauppojen hintatietopalvelussa, jolloin asuntojen hintoja pystyisi vertailemaan alueen lisäksi kiinteistön kunnon mukaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Isännöintiliitto kritisoi stailausbuumia ja sijainnin ylikorostumista asuntojen hinnoissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat